Heeej!

Lektion för Lina :) 
Igår var jag i stallet ganska tidigt vid typ halv 11 haha och sen red jag lektion. Det gick bra faktiskt, han var inte lika fin som sist men han hade inte gått så bra den här veckan så det var ju okej ändå.  Han gick lixom helt okej hihi. 
Det var riktigt jobbigt iallafall! Han är så mycket att driva ihop och speciellt de delarna på banan som är djupa typ där han tycker att det är jobbigt att gå! Sen tränade vi ganska mycket galopp och han var ganska pigg och glad och bockade inget! Fick göra massa skänkelvikningar i både trav och galopp också och gissa om det var helt sjuuuuukt jobbigt! Mina ben var som spagetti hela dagen... Men det var skönt ändå på nått sätt. Nejmen svammlar lite nu hihihi.. Men det var kul att rida iallafall! 


Vid första lektionen för lina :) Igår var min tredje tror jag! 


Fikaaaa
Efter det  åkte jag hem en stund och tog det lite lugnt nån timme. Sen åkte jag och Agnes in och gick lite på stan (eller liljeholmen haha)  med min mamma, tog en låååång härlig fika med varm choklad och så. :) 

Gammal bild ;) 

Kvällen! 
Sen åkte jag och Agnes hem till henne, åt middag och sen på kvällen gick vi på hundraåringen på bio med hennes pappa haha! Den filmen var jättekul och jag har länge velat se den. Rekommenderar asså! Jätterolig verkligen! 


Idag
Idag har jag och Agnes haft en jättemysig morgon och nu är jag påväg till stallet för att träffa alla och min kåååmpis ❤️ Sofiiiaaa ❤️ Kommer och hälsar på! Det blir kuuuul. Puss vi hörs! 







RSS 2.0