Dagens ridpass-ridskolan

Sorry för att jag aldrig skrev nått roligt inlägg sen som jag ska att jag skulle, men hade tyvärr inte tid.. 

Iallafall- dagens ridpass på ridskolan gick väldigt bra! Jag fick ponnyn Graham och kände först njaaaa inte så kul, kom mest ihåg honom som seg och skumpig. Men det var ett tag sen jag red honom, och man ändrar ju sitt sätt att rida och sin uppfattning på vägen, så nu har jag en helt annan uppfattning av Graham! 
Han var huur fin som helst! 
Han gick faktiskt på tygeln lätt och fint från första stund och hela tiden sen. Man behövde inte jobba så mycket i munnen heller som jag inte alls tycker om utan han kunde man jobba ihop bra med hjälp av sits och att bara hålla emot lite i tygeln och sen nått tygeltag ibland såklart. 
Så himla kul när det går bra! 

Vi jobbade mest hela tiden på att få dom att gå fint och jobba och ganska mycket galopp. Och han gick i form hela tiden, och det var en så mäktig känsla på något sätt när vi galopperade.
   Han är en rätt kraftigt byggd ponny med massa hovskägg och sånt, och jag älskar att sitta på sånna kraftiga hästar när dom jobbar rätt och när man galopperar så att det verkligen dundrar i marken och går sådär långsamt- fast ändå fort om ni fattar vad jag menar? 
Guuud det var härligt och jag är verkligen nöjd! 


Ganska fult redigerad mobilbild på Graham men det får duga.  ;) 



RSS 2.0